Dél-Afrika egy hét alatt hét helyet lépett előre a FIFA rangsorban és jelenleg 83. Ez magában is örömteli esemény. Vörös szendvicsbe kerültünk, Kína van mögöttünk, a fehéroroszok előttünk, és a Csapd le csacsi! óta tudjuk, hogy a vörös szín jót tesz. Az pedig még jobbat tesz, hogy egy órával ezelőtt legyőztük Kolumbiát 2-1-re. Ők 35. Stílusban Mexikóra hajaznak, hasonló foci, hasonló mentalitás (gondolom nem véletlen, hogy Parreira őket hívta meg és az sem, hogy a hivatalos csapatritkítás előtt még beillesztett egy előre nem jelzett Guatemala derbit) és ők is mentek a levesbe. Azért a bírók is kellenek a jó eredményhez. Nem véletlen, hogy a FIFA elzárkózik a Videóbíró beüzemelésétől. Történt ugyanis, hogy a meccs 11-esekkel dőlt el. Az elsőt kezezésért ítélték meg a Bafanának, de miután a kapus kifogta, a kenyai(!!!) bíró visszafújta , mert a hálóőr nem a vonalon állt. A másik kettővel minden rendben volt.

Mondom én, tessék megtenni Dél-Afrikát tétre befutóra. A londoni bukiknál felmentünk 200-1-ről 125-1-re. Szerintem amúgy negyedikek leszünk. Lehet fogadni, de százalékot kérek! Jó csapat ez, otthon játszik, a bírók is szereti őket, a vén brazil róka meg tudja mi a zsuga! 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: dél afrika barátságos vb2010 bafana

A bejegyzés trackback címe:

https://bafanabafana.blog.hu/api/trackback/id/tr32036923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása