A Bafana tegnap stílusosan avatta fel a vadiúj nelspuiti stadiont. A thaiakat az ág is húzza mostanság, nem elég nekik a belviszály, most belefutottak egy 4-0-ba a fociban amúgy sem csúcsragadozóként számon tartott kistigrisek.

 

Ez volt Dél-Afrika legnagyobb különbségű győzelme az ország futballjának '92-es újraélesztése óta (erről többet később).

Videót nem találtam, így marad a távirati stílus.

A gólgyártást Tshabalala kezdte egy 22 méteres kiflivel, majd Mphela három perc alatt kétszer köszönt be, így az első félidő végére már kényelmes puffer volt a két csapat között. Parker a végén még végigsasszézott a teljes thai védelmen és a kapus mellett elegánsan gurított a kapuba.

Mostanra a légiósok nagy része hazaérkezett, de a látványosan slank McCarthy még a kispadról nézte végig a meccset. A következő három mérkőzésen azért valamivel nagyobb ellenállásra kell számítani, mert Bulgária, Kolumbia és Dánia következik a j'bourgi kezdőrúgás előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: dél afrika barátságos vb2010 bafana

A bejegyzés trackback címe:

https://bafanabafana.blog.hu/api/trackback/id/tr262009473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása