Szóval az úgy volt, hogy a legutóbbi meccsünk pont nemzeti ünnepre esett, így az összes varázslónk szabadnapos volt. Volt is nagy balhé a meccs után, a SAFA (a Dafrikai Szövetség) be is rendelte a 2 legnagyobb mágus-szakszervezet vezetőjét és kiadós fejmosást tartott nekik. Még aznap este. Hiába reklamáltak szegények, hogy a varázslat magában nem elég, valamennyit focizni is kéne, a fejesek megmondták, hogy azonnali hatállyal kezdjenek minden addigit meghaladó erődemonstrációba, mert a Bafana Bafanának BE KELL JUTNIA az egyenes kieséses szakaszba.

És akkor másnap a franciák kikapnak. Anelka beszól. A beszólás kiszivárog. Anelkát hazaküldik. Az erőnléti edző nekimegy Evrának. Domenech földhöz vágja az akkreditációs kártyáját (szerintem ez a legdurvább). A csapigazgató lemond. A csapat, tiltakozásul a francia szövetség hozzáállása ellen, bojkottálja az edzést és bejelenteti, hogy spion van köztük, akit ki kell irtani. Domenech felolvassa a csapat kommünikéjét. Ribery pedig velősen summázza a dolgot: "Franciaország szenved, a csapat szétesett, az egész világ rajtunk röhög".


Az alábbi videó is bizonyítja, hogy nem érdemes ujjat húzni velünk. Ezek a dánok például még Dafrika elleni utolsó felkészülési meccsen néztek túl sokáig a napba. Nekik valszeg végleg elgurult.
Varázslóink nem viccelnek.


Ami pedig a focit illeti:

Khune nélkül is nyerni fogunk. (Suarezt amúgy azóta már állítólag több vezető dél-amerikai teleregény producer is megkereste, sőt állítólag egy német rendező is kerülgeti a Makkay-ról szóló életrajzi film kapcsán, ahol a 13 éves, toporzékoló Roy-t kéne eljátszania.)
Nem véletlenül hívják ám a második számú kapusunkat „Slimcat”-nek. A tizenegyesen is rajta volt.

A rajongók amúgy több változtatást is követelnek. Elsősorban a csapat kabalafiguráját, az Addams Family tiszteletbeli tagját, Matthew Booth-t hiányolják. Sokak szerint akár a csapatkapitány, Aaron Mokoena helyett is játszhatna, mert magasságával és „nem pöcsölünk – ölünk” hozzáállásával rendet tudna tartani a kapu előtt.

 

Modisét ki kell szedni a középályáról és Pienaar-t csak egy félidőn át játszatni, mert a srác szemmel láthatóan fáradt a gyilkos szezonja után. Parker, MacBeth Sibaya és Siyabonga Nomvete is szívesen látott vendég lenne a pályán. Ami pedig a taktikát illeti, a beígért kontrázós játéknak nyomát sem láthattuk az uruk ellen, szóval akár megpróbálhatnánk az egycsatáros szánalom helyett valami támadóbb műsort nyomni.
Mert a varázslóink sokat tudnak, de a gólokat nekünk kell belőni!

 

Szurkoljunk a fiúknak Zolával, aki arról énekel nekünk, hogy milyen az élet a j'burgi gettók utcáin. Mc Solaar sírva jegyzetel!

6 komment

Címkék: dél afrika vb2010 bafana

A bejegyzés trackback címe:

https://bafanabafana.blog.hu/api/trackback/id/tr622099779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1x2 · http://fogadastipp.blog.hu 2010.06.22. 04:54:09

Essetek ki Franciák az Írek nagy örömére..

Franciaország - Dél-Afrika

Na ennek a meccsnek a végét mondja meg valaki!Nekem fogalmam sincs.itt bármi megtörténhet.Afrika a szép búcsúra hajt.A Franciák a becsületükért.Szépen szeretne búcsúzni a hazai rendezésű tornától Afrika.(remélem sikerül)A franciák ha maradt bennük valami önbecsülés akkor megmutatják igazi tudásuk.(Mert van nekik).Nagy a gáz a Franciáknál.Anelkát kivágták a csapatból mert beszolt az edzőnek.Evra hajbakapott az erőnléti edzővel aki vette is a kalapját.A csapat szövetségi igazgatója meg kilátásba helyezte a lemondását.Lehet így nyerni? Nem hiszem.Lehet, hogy meg kéne rakni Dél-Afrikát?Lehet.Talán szép lassan felőrölik a Franciákat és gólt szereznek.Erre talán a Franciák is megakarják mutatni.Még egy kiállítás is lesz szerintem mert valakinél biztos elgurul a gyógyszer:).
Na mindegy gólt várok a második félidőben.

Tipp: 0.5 felett lesz a gólarány a második félidőben odds 1,28

Mateahos 2010.06.22. 13:33:47

"Szóval az úgy volt, hogy a legutóbbi meccsünk pont nemzeti ünnepre esett, így az összes varázslónk szabadnapos volt."
:))))))
Szerintem meg elvuvuzeláztátok a bafana bafanát.......:)

Krogshöj 2010.06.22. 14:16:39

Nem kell Mokoenát kitenni Booth miatt, menjen előre a középpályára, Portsmouth-ban ott játszik, nem?

jjtiller · http://bowl.hu/ 2010.06.22. 16:56:19

Ha ebből a helyzetből továbbjuttok, rákapok én is az okkultizmusra...

bencekristof · http://indafoto.hu/bencen/image/7008711-69648486 2010.06.22. 17:27:07

Ha most még lő 2 gólt Dél-Afrika vagy 1-et Uruguay és 1-et D-Afrika vagy URU 2-t és a Bafana Bafana nem, akkor érdekes lesz.

bencekristof · http://indafoto.hu/bencen/image/7008711-69648486 2010.06.22. 17:30:05

@bencekristof: Ebből nem lesz most továbbjutás. 2-1 D-Afrikának. És "csak" 1-0 Uruguaynak.
süti beállítások módosítása