Ha fogadni kellett volna, hogy a kapusainkon kívül kire fognak elsőként lecsapni a válogatottból, akkor a legtöbb ember Siphiwe Tshabalalára tette volna a pénzét. A mexikóiak ellen lőtt ballábas bomba óta ez nem volt kétséges.


South Africa 1:0 Mexico (55. Siphiwe Tshabalala) WC 2010 - The best bloopers are here

 

A második meccsen haloványabban játszó, ám a harmadikon pazar beadásokat küldő és egy ajtó-ablak ziccert elpuskázó (grrrrrrrrrrr!) középpályás már többször kifejezte azon vágyát, hogy a karrierjét szívesen folytatná Európában. A 25 éves, szimpatikus játékos az elmúlt három évet a Kaizer Chiefs-nél töltötte, de most a Hannover, a Paris St. Germain és a Wigan is bejelentkezett érte. Az utóbbinál a valószínűsíthetően egy európai top-klubhoz távozó Charles N’Zogbia helyét venné át.
Tshaba szabad préda. Várja az ajánlatokat.

Debrecen? Vidi? Fradika?
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bafanabafana.blog.hu/api/trackback/id/tr932118252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása