Cindy "Gere-né" Crawford, Linda "Barthes-né" Evangelista (e fölött máig nem tudok napirendre térni), Helena "Wicked Game" Christensen, Naomi "Hisztis Picsa" Campbell, Heidi "Seallel nevelem Briatore gyerekét" Klum, Kate "Kokós" Moss. Szupermodellek, abból az érából, amikor még mást jelentett ez a kifejezés. Még nem volt mindenki szupermodell. Néhányan közülük még ma is ott vannak a kifutókon. Van bennük valami időtlen. Olyan őket nézni, mint Zidane BL-döntős kapáslövését, Rivaldó utolsó barcelónás ollózását, Puskás visszahúzós gólját az angolok ellen, Beckenbauert felkötött kézzel '70-ben az olaszok ellen, vagy Ronaldinho bármelyik cselét. Máig csettintünk. Megindul a vér, kezdődik a bizsergés. Tudjuk, hol voltunk, amikor történt. Tudjuk mit éreztünk, miért szép ez az egész.

Manapság itt van nekünk Adriana, Giselle, sőt van saját, külön bejáratú szupermodellünk Mihalik Enikő személyében. Velük kapcsolatban még nem alakult ki mindez, túl friss az élmény.

Dél-Afrika sem akar lemaradni. Van nekik saját álomlányuk…és Candice-ban is megvan ez a képesség. A csettintés faktor. A de-jó-is-élni rácsodálkozás.

Mindenki focilázban ég. Candice is szereti a focit. A férfiak pedig szeretik Candice-t. A Victoria's Secret dél-afrikai álomlánya biztosan örömmel segítene imádott hazája csapatának.
És valószínűleg a Bafana ellenfelei is meggondolnák, melyikre is koncentráljanak, ha végigbillegne a kezdő 11 előtt. A fociban elég egy pillanatnyi kihagyás,
ez a hölgy pedig akár több órányi idült-vigyorral-semmibe-bámulás generálására is képes. A focista-feleségek a vébé alatt úgyis tiltólistán vannak, így Swanepoel kisasszonynak hatványozottan könnyű dolga lenne. Egy mosoly itt, egy apró villantás ott, pár bók az izmos felsőtesteknek és máris jöhetnek a luftok, kötények meg lepkék.

Mert a focit nem csak a pályán játsszák.
Ha választani kéne a foci és közte, én nem haboznék.

 

(Figyelem, a következő képsorok a gondolatbűnök elkövetését hatványozottan elősegíthetik!)

 

 

6 komment

Címkék: dél afrika vb2010 szupersuna bafana

A bejegyzés trackback címe:

https://bafanabafana.blog.hu/api/trackback/id/tr892035196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

=Daniken= 2010.05.27. 15:08:04

Te jó Isten, ezért a nőért egy szolíd de látványos törzsi mészárlást is szívesen tudósítanék....de aztán legyen ott a szeren!:-D

Lúdtalp 2010.05.27. 15:51:38

Dél Afrika + fehér nő = kirekesztés, rasszizmus. A fekete igaz, az igaz szép.

szotyola 2010.05.27. 16:13:52

Én ezt a nőt veszélyességi pótlék fizetésére kötelezném... Így nem lehet nézni!!

mikka 2010.05.27. 18:05:17

Del Afrika = Majmok Bolygoja..

Edd China 2010.05.27. 20:35:24

Azért ez a csaj sokkal szebb Mihalik Enikőnél.
süti beállítások módosítása