Szeretjük Guatemalát. Illedelmes vendégek. Remekül játszották tegnap a bokszzsák szerepét.  
Dafrika nem sokat vacakolt, az eddigi kételkedőket pillanatok alatt elcsendesítették.
Katlego Mphela dublázott, Reneilwe Letsholonyane, Surprise Moriri és Bernard Parker pedig egy-egy góllal járult hozzá a Bafana legnagyobb győzelméhez.

Steven Pienaar, Letsholonyane és Teko Modise ígéretesen kombinált a középpályán, és egyre biztosabb, hogy Moeneeb Josephs fog a kapuban állni, mivel a Columbia elleni bravúrok után most egy tizenegyest fogott és úgy általában lehúzta a rolót.
Mokoena a jubileumhoz illően 100-as mezben lépett pályára.
Külön dicséretet érdemel Parker gólja, amit 25-ről küldött keresztbe, hogy aztán az a jobb felsőben landoljon, illetve Pienaar játéka, aki a gólszerzéshez is közel járt, amikor a 72. percben majdnem gyújtóst csinált az ellenfél keresztlécéből.

 

 

Guatemala egy éve 0-0-át játszott avval a Mexikóval, akivel ugye a nyitómérkőzést játsszuk. Latin-Amerikában persze sosem lehet tudni egy döntetlen valódi értékét, Peruban és Ecuadorban a 3000 méteren fekvő pályákon rendre elvéreznek a világverő csapatok, lehet hogy maja barátaink is magaslati meglepetést adtak a babzabálóknak.

 

Jöhetnek a dánok!

Szólj hozzá!

Címkék: dél afrika barátságos vb2010 bafana

A bejegyzés trackback címe:

https://bafanabafana.blog.hu/api/trackback/id/tr292048578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása